IZGRADITE SVOJU BUDUĆNOST!

ViDa

30 GODINA ISKUSTVA

Više od tri desetljeća iskustva. Ističemo se transformiranjem vizija investitora u stvarnost i posvećenošću trajnim rješenjima.

POSAO IZGRAĐEN UČENJEM

S ponosom predstavljamo vam naš mali obrt za građevinarstvo”ViDa”, koji je nastao kao rezultat 30 godina neprestanog učenja, stjecanja neprocjenjivog iskustva i razvoja vještina putem raznovrsnih projekata.

Kroz te godine, naš obrt je izrastao u mjesto gdje se svaka prepreka pretvara u priliku.

GDJE VIZIJA POSTAJE STVARNOST

U fokus stavljamo viziju investitora i nudimo stručna riješenja. Svaki projekt, bilo da se radi o sanaciji, rekonstrukciji, adaptaciji ili potpunoj izgradnji, predstavlja priliku da tu viziju pretvorimo u stvarnost. 

No, ne zadovoljavamo se samo površinskim rješenjima. Ako se pojavi problem, naša stručna ekipa posvećuje se pronalaženju uzroka kako bi posljedice mogle biti trajno riješene.

IZVAN I IZNAD OČEKIVANJA

Kroz desetljeća rada, upoznali smo se s mnogim materijalima i tehnikama, bilo da se radi o drvu, kamenu, čeliku ili betonu. 

Naša stručnost proteže se od tradicionalne gradnje do inovativnih konceptualnih rješenja, te smo spremni izazvati svaku predrasudu o tome što je moguće u građevinskoj industriji.

ODGOVORNOST ZA OKOLIŠ

Promjene u građevinskoj industriji idu prema  energetskoj učinkovitosti i primjeni sofisticiranih materijala i tehnologija. Mi pratimo ove trendove i težimo biti primjer u renaturalizaciji i smanjenju našeg ugljičnog otiska. 

Klimatske promjene donose nove izazove, a mi smo odlučni biti pioniri u prilagodbi građevinske industrije kako bismo doprinijeli očuvanju naše planete za buduće generacije.

Logo@2x

OD IDEJE DO DOMA

IZGRADNJA • REKONSTRUKCIJE • ADAPTACIJE I SANACIJE • RENATURALIZACIJA OKOLIŠA

Ovaj obrt nije samo naš posao, već naša strast i način života.

Svaki projekt predstavlja priliku da pokažemo našu stručnost, inovaciju i predanost kvaliteti. Zahvaljujemo svim našim klijentima, partnerima i suradnicima koji su bili uz nas na ovom putovanju, i radujemo se suradnji s Vama kako bismo zajedno oblikovali bolju budućnost. 

O nama
ViDa Web koristi minimalan i nužan broj kolačića (cookies) nužnih za potpuno funkcioniranje ovih Web stranica. Klikom na "Prihvaćam", prihvaćate kolačiće.